Dragičević odgovorio Dodiku: Ja sam spreman i čekam vas, trebat će ti ovaj moj krevet!

Preporučujemo

Na predizbornom skupu u Bileći Milorad Dodik, predsjednik RS-a i kandidat za člana Predsjedništva BiH, poslao je poruku Draženu Dunđeru kandidatu NDP-a iz Bileće i Davoru Dragičeviću, koji u Banja Luci više od šest mjeseci od nadležnih traži istinu o smrti svoga sina Davida Dragičevića da će 8. oktobra morati otići sa Trga Krajine.

”Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bi za****vao s njim. Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uradit’. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik.

Dragičević mu je odmah i odgovorio u videu postavljenom na Facebook grupi “Pravda za Davida”.

“Davora Dragičevića, oca što ste mu dijete silovali i ubili, nećeš odavde nikad sklonit’ a posebno osmog. Sklonit ću ja vas sve – i tebe i Lukača i sve zločince i ubice. Samo hajte naprijed, šta čekate osmi? Ja sam spreman i ja vas čekam, a vi se naoružajte kako hoćete! A mene i grupu Pravda za Davida nećete. A dobit ćeš ovaj moj otoman, krevet, trebat će ti, siguran budi, zločincu i ubico! A trebat će i tvojoj djeci, to ti Davor Dragičević kaže, otac ubijenog Davida Dragičevića, i tebi i svojim zločincima!”, poručio je Davor.

 

Davorov odgovor na Dodikovu prijetnju da će Trg nakon izbora biti počišćen.

Gepostet von Александар Глувић am Montag, 24. September 2018

Najnovije

Ko to prijeti “nasiljem” Christianu Schmidtu? Oglasili se iz PIC-a o “ugroženosti”

U svjetlu nedavnih prijetnji, uključujući i prijetnje nasiljem, usmjerenih protiv visokog predstavnika Christiana Schmidta, oglasili su se ambasadori zemalja-članica...