Drama u Zagrebu: U centru grada eksplodirao “zvončić”, povrijeđen radnik

Preporučujemo

U centru Zagreba je došlo do povrede radnika nakon što je eksplodirao projektil zaostao iz srpskog napada na Zagreb 1995. godine, prenosi Index.hr.

Povrijeđenom radniku je pružena ljekarska pomoć, a prema prvim informacijama riječ je o povredama ruke i prstiju. Riječ je o radniku iz Indije.

- -

Eksploziju je navodno izazvao “zvončić” zaostao iz napada na Zagreb 1995. godine. Radi se o dijelu zabranjene kasetne bombe kojima su srpski agresori gađali Zagreb 2. i 3. maja 1995. godine kada je poginulo sedam građana.

Napad je naredio ratni zločinac i lider tzv. Republike Srpske krajine Milan Martić kao odmazdu za uspješnu operaciju Hrvatske vojske “Bljesak”.

“Danas oko 9 sati ujutro na gradilištu na trgu J. J. Strossmayera tijekom izvođenja radova došlo je do eksplozije, a tom je prilikom jedan od radnika ozlijeđen. Sve okolnosti događaja, kao i kvalifikacija ozljeda radnika, bit će poznati nakon policijskog uviđaja”, saopćili su iz policije.

Najnovije

Sutra dženaza tragično preminulom Adnanu Šemiću

Adnan Šemić iz Mostara preminuo je danas u 23. godini. Borio sa Wilsonovom bolesti, a nekoliko puta se pokušala izvesti...