- Advertisement -

Dubioza kolektiv i Agencija Fabrika nagrađeni na “MTS Vision” festivalu

Preporučujemo

Završno veče “MTS Vision” festivala posvećenog regionalnim muzičkim spotovima održano je u beogradskoj Kombank dvorani, u prisustvu velikog broja muzičara s prostora bivše Jugoslavije.

Sjajno organizirana manifestacija pokazala je koliko kreativaca, kad su muzika i spotovi u pitanju, “čuči” od Vardara do Triglava, kako smo nekada zvali prostor zajedničke države.

Ispred dvorane u holu, uz crveni tepih, napravljeno je svojevrsno “zagrijavanje” dok su se muzičari okupljali, uz živu svirku. Posebnu pažnju privukla je Osiječanka Mia Dimšić, trenutno pop zvijezda broj 1 u Hrvatskoj, piše radiosarajevo.
Ono što posebno vrijedi istaknuti jeste da su nagradu u konkurenciji za najbolji Ska-Reggae dobili bosanskohercegovačka grupa Dubioza kolektiv i agencija Fabrika.
Fabrika i Dubioza su osvojili još jednu nagradu i to ovoga puta u konkurenciji za najbolju montažu i postorodukciju za legendarni spot Free MP3.
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Išerić: Milanović počinio krivično djelo napada na ustavni poredak BiH

Piše: Dr.sc. Enver Išerić Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, danas je najavio "vruću jesen u Bosni i Hercegovini" zbog posljednjih dešavanja oko...