Džanan Musa dobio sportsko državljanstvo Hrvatske

Preporučujemo

Košarkaški reprezentativac BiH dobio je sportsko državljanstvo Hrvatske i više neće biti stranac u Cedeviti, objavljeno je na klupskoj stranici.

Olakšavajuća je to okolnost za trenera Juru Zdovca uoči nastavka sezone jer u rotaciji ne mora više razmišljati o Musi kao strancu.

- -

“Musa dobija igračko državljanstvo i više nije stranac tako da je to odlična vijest. Ponajprije za mene kod postavki petorki na parketu”, rekao je Zdovc.

Bh. košarkaš je dobio sportsko državljanstvo jer su protekle tri godine od registracije za Cedevitu i više se neće voditi kao igrač stranac u utakmicama Kupa Krešimira Ćosića i Hrvatske košarkaške lige.

“Jako sam zadovoljan i sretan zato što sam došao do tog nekog dijela gdje mi je to već treća, četvrta sezona u Cedeviti. Dobio sam sportsko državljanstvo i više nisam stranac na hrvatskim parketima, tako da mi je drago što sam to ostvario”, rekao je Musa.

Ekipu iz Zagreba od 14. do 17. februara očekuje Final Eight Kupa Krešimira Ćosića koji se održava u Zadru, a Cedevita će u četvrtfinalu u četvrtak igrati protiv Zagreba.

- -

 

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...