Džanan Musa primio nagradu za najboljeg igrača ACB lige u decembru

Preporučujemo

Džanan Musa najkorisniji je igrač mjeseca decembra prošle godine, a kamere su zabilježile uručivanje nagrade našem košarkašu.

Musa je od ACB-a primio nagradu u prostorijama regionalnog historijskog muzeja u Lugu, gdje je imao priliku upoznati se za bogatom historijom cijelog područja u pratnji arheologa Felipea Ariasa.

Među predmetima koji su simbolizirali bogatstvo i moć kroz historiju Luga, našao se i moderni trofej za najboljeg igrača mjeseca, kojeg je Musa ponio sa sobom.

“Kao što sam već rekao, ova nagrada nije samo moja. Ova nagrada je plod timskog rada, nego bilo čega drugog. Veoma sam ponosan što sam prepoznat kao dostojan ovog trofeja. Nastavit ću raditi naporno za svoju ekipu, za saigrače i za Lugo”, rekao je Musa.

Podsjećamo, Musa igra fantastično u španskoj ACB ligi, a jučer je bio najzaslužniji za novu pobjedu svog Rio Breogana protiv Baskonije, postigavši 26 poena, 6 skokova i 3 asistencije.

Najnovije

Dok u Sarajevu ne može, u Zeničko-dobojskom kantonu policija oduzela više od 200 automobila

Sankcionisanje prestupnika u saobraćaju jedan je od primarnih zadataka policijskih struktura u BiH. Dok pojedini MUP-ovi godinama oduzimaju vozila,...