Efendić se družio s Đokovićem, Bregovićem i Petevom: “Jedino inspekcije nije bilo”

preporučujemo

Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić na svojoj Facebook stranici objavio je fotografije s današnjeg druženja u Centru “Safet Zajko”, kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta i kulture.

Kako je Efendić istakao u objavi, Centar “Safet Zajko” građen je da bude “svjetski”, a s obzirom da već nekoliko dana tu trenira i najbolji svjetski teniser Novak Đoković, slika je upotpunjena.

Nakon što je prije nekoliko dana ušao u upravu Bokserskog kluba Željezničar, Goran Bregović je u društvu predsjednika Bokserskog saveza BiH Enesa Pešteka obišao centar za borilačke sportove.

Pridružili su im se i poznati bh. reditelj Dino Mustafić, kao i bokserska legenda Almedin Fetahović. Također, na druženju su pristuni bili i selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev, zajedno sa djevojkama iz ženskog fudbalskog kluba SFK 2000 Sarajevo, te bh. olimpijac u bacanju kugle Kemal Mešić i mladi teniseri Teniskog kluba GEM.

“Jedino inspekcije danas nije bilo”, napisao je Efendić u šaljivom tonu vjerovatno misleći na nedavni događaj kada je inspekcija kaznila i nakratko zatvorila Centar “Safet Zajko” zbog prekomjernog broja gostiju, na otvorenom.

Najnovije

Tuzla: Kreativni roditelji djeci iz mahale napravili ‘motoričko tlo’, više skakutanja i igre, a manje tipkanja i igrica

Djeca danas svoje vrijeme rado provode kod kuće za računarima, na tabletima i pametnim telefonima ukoliko im ne ponudite...