Ekipa Hitne pomoći KS priključila se akciji prikupljanja novca za liječenje Emina Erdića

preporučujemo

Ekipa Hitne pomoći Kantona Sarajevo je krajem oktobra ispratila malog junaka Emina Erdića za Tursku. Jedanaestogodišnji Emin Erdić boluje od karcinoma pluća i medijastinuma. Tačnu dijagnozu nije moguće uspostaviti u BiH, tako da je zbog dijagnostike i terapije izmješten u Tursku.

Ekipa Hitne pomoći Kantona Sarajevo je već napominjala da je akcija prikupljanja novčanih sredstava i dalje u toku. Medicinsko osoblje JU ZHMP Sarajevo je i između sebe, u svojim redovima, podržalo dobrovoljnu akciju skupljanja novčanih sredstava potrebnih za nastavak tretmana, objavilo je radiosarajevo.ba.

Osim što su profesionalci u svom poslu još jedanput su pokazali i da su ljudi velikog srca. Na račun malog Emina jutros je uplaćeno preko 1.500 KM od medicinskog osoblja JU ZHMP Sarajevo.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu uplate mogu izvršiti na broj računa 1861210332214633 Ziraat bank, na ime Amra Erdić, ulica Humska 19.

Najnovije

Poslodavci nezadovoljni: Šta su donijele izmjene i dopune Zakona o privrednim društvima?

Novine koje je donio "Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima" (“Službene novine Federacije BiH”, broj 75/21)...