Eksplodirala bomba u blindiranom BMW-u, poginuo Dražen Čađenović

Preporučujemo

Dražen Čađenović (31) poginuo je sinoć oko 19 sati u Podgorici kada je u blindiranom automobilu koji je vozio eksplodirala bomba.

“Vijestima” je sinoć rečeno iz Uprave policije da je Čađenović, kojeg su nakon eksplozije vidjeli na snimku nadzornih kamera, došao do rampe u garaži, izašao iz vozila da pozove stražara da mu podigne rampu i, dvadesetak sekundi nakon što je ušao, unutrašnjost vozila je eksplodirala. Stražar koji je bio u blizini nije povrijeđen, niti je napravljena šteta na drugim vozilima koja su bila u garaži na Rimskom trgu.

- -

Građani Podgorice koji su sinoć bili u tom dijelu grada bili su veoma uznemireni. Nekoliko njih je sinoć “Vijestima” ispričalo da je detonacija bila jaka i da se sve treslo u cijelom kvartu. Njih je posebno uznemirilo to što je iz garaže, dugo nakon eksplozije, kuljao crni dim i nijesu znali da li je i ko je nastradao, i koliko žrtava u garaži ima. Svi građani tog dijela grada bili su na ulici.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da je blindirano vozilo BMW minut nakon što je ušlo u garažu, eksplodiralo.

Iz policije su sinoć nezvanično rekli da je Čađenović pripadnik barske kriminalne grupe i da mu je policija to vozilo nedavno bila oduzela zbog provjera. Sagovornici “Vijesti” su kazali da je on jučer došao u Podgoricu iz Bara, gdje živi.

Iz policije kažu i da sada sa sigurnošću ne mogu reći da li je bomba eksplodirala u vozilu, ili je bila zakačena ispod njega.

- -

Postoji mogućnost, kazao je jedan od sagovornika “Vijesti” iz policije, da je bomba prevožena u vozilu i da je slučajno aktivirana.

(Index.ba)

Najnovije

Povećana količina pesticida: U RS-u zabranjen uvoz pošiljki jagoda iz Albanije

Fitosanitarna inspekcija RS-a zabranila je uvoz dvije pošiljke jagoda od 1.370 kilograma, porijeklom iz Albanije, kod kojih je potvrđen...