Emir Suljagić odbrusio Ivani Marić: Ja bih sebi izbrisao matični broj da sam na njenom mjestu

Preporučujemo

Samoprozvana politička komentatorica i analitičarka Ivana Marić jučer je u svom već poznatom neargumentiranom i prilično nelogičnom maniru na Twitteru napisala osvrt na najavljenu zajedničku posjetu Člana Predsjdništva BiH Željka Komšića i reisu-l-uleme Huseina Kavazovića Velikoj Britaniji.

Marić je napisala:
“Željko Komšić i reisu-l-ulema Kavazović naredne sedmice u zvaničnoj posjeti Velikoj Britaniji.
Stvarno ne znam zašto Komšića ljudi zovu drugim bošnjačkim članom Predsjedništva #PaJel”

Taj nejasni tweet je naišao na mnoštvo negativnih komentara i kritika, pa su bosanskohercegovački twitteraši većinom pisali da ne razumiju šta je Marić ovim željela reći i da joj je izjava potpuno nelogična.

Nakon toga, izjavu je retweetovao i Emir Suljagić, te je u prilogu napisao: Ja bih sebi izbrisao matični broj da sam na njenom mjestu.

Ovo nije prvi put da samoprozvana politička analitičarka, sa gotovo nepostojećim procentom pogođenih analiza, svojom nelogičnom i nejasnom izjavom pokrene čitavu lavinu ismijavanja na društvenim mrežama.

Podsjećamo da je Marić, između ostalog, pred opće izbore 2018. godine u gostovanju na N1 televiziji predvidjela da će se u predsjedništvu BiH nalaziti Bećirović, Ivanić i Čović, u čemu se najviše mogla uočiti njena apsolutna nesposobnost da predvidi zbivanja i rezultate, kao i da da stručan osvrt na bilo kakve političke procese.

Najnovije

Migranti se dosjetili novog ilegalnog i nasilnog načina da iz BiH uđu u EU: Pun kombi i gas preko granice

Granična policija Bosne i Hercegovine već duži niz godina suočava se sa problemom ilegalnih prelazaka migranata te pokušaja krijumčarenja....