FK Željezničar podijelio 500 ulaznica sarajevskim osnovcima

Preporučujemo

Predstavnici Fudbalskog kluba Željezničar posjetili su nekoliko sarajevskih osnovnih škola i podijelili učenicima 500 gratis ulaznica za sutrašnji (31. marta) prvenstveni susret sa Radnikom.

”Ulaznice su podijeljene učenicima u Osnovnoj školi ‘Džemaludin Čaušević’, OŠ ‘Grbavica I’, OŠ ‘Grbavica II’, OŠ ‘Hamdija Kreševljaković’, OŠ ‘Avdo Smajlović’, OŠ ‘Osman Nuri Hadžić’, OŠ ‘Skender Kulenović’, OŠ ‘Osmi mart’, Mekteb u Kovačima, te ŠF Akademika. Osnovcima su podijeljene ulaznice za istočnu tribinu koje će koristiti djeca do 15 godina”, saopšteno je iz FK Željeničar.

Utakmica trećeg kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine između fudbalera Željezničara i Radnika iz Bijeljine igra se sutra od 16 sati na stadionu ”Grbavica” u Sarajevu. Prodaja ulaznica počinje danas od 10 do 17 sati.

”Klub će nagraditi pet najsretnijih navijača koji kupe ulaznicu za ovaj susret sa potpisanim dresom. Oni koji kupe ulaznice potrebno je da fotografišu ulaznicu i sliku objava na Facebook ili Instagram profilu uz hashtag #ŽeljoRadnik, odnosno moraju odabrati opciju da objava bude javna”, istakli su iz FK Željezničar.

Prema trenutnom stanju na tabeli Željezničar je prvi sa 54 boda, dva više od drugoplasiranog Zrinjskog. Radnik je šesti sa 36 bodova.

Najnovije

Komšić: Dva najvažnija datuma u historiji BiH su 25. novembar i 1. mart

Udruženje generala Bosne i Hercegovine organiziralo je večeras u Sarajevu akademiju povodom Dana državnosti BiH - 25. novembra. Predsjedavajući Predsjedništva...