- Advertisement -

Gradi se tvornica na 11 hiljada kvadratnih metara u Novom Travniku

Preporučujemo

Preduzeće ADK d.o.o. jedno je od najvećih preduzeća u metalsko – prerađivačkoj grani. Veći dio djelatnosti predstavlja izrada složenih čeličnih konstrukcija od sitnozrnatog čelika i montaža završnih proizvoda.

Upravo zbog zahtjevne tehnologije proizvodnje i nedostatak adekvatnog prostora koji se javio usljed proširenja obima posla, javila se potreba za formiranje dodatnog prostora u Novom Travniku, koji će moći da prihvati sve ono što je zadano od strane samog procesa proizvodnje, terena i investitora, javlja portal “Centralna.ba”

Ovaj savremeni koncept se prostire na čak 11.000 metara kvadratnih, te poštuje sve ono što je zatečeno i potrebno kako bi se proces proizvodnje dalje nastavio u svom punom obimu.

Kako bi jedan ovakav objekat koji je od velikog i ključnog značaja dobio dodatnu notu arhitektonskog uticaja, javlja se igra sa bojama, nadstrešnicom, stepeništem koji će upravo ovakav prostor transformirati u nešto moderniji ambijent nego što inače imamo priliku da vidimo kada su industrijski pogoni u pitanju, stoji u opisu projekta na stranici Ledić arhitekture, piše “Centralna.ba”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Demonstranti u Šri Lanki traže ostavku predsjednika, policija ih otjerala

Policija u Šri Lanki upotrijebila je suzavac i vodene topove da rastjera demonstrante koji su pokušali da se približe...