Gradski odbori SNSD-a, DNS-a i SP-a podržali Dodika: Najbolje će braniti interese RS-a u Sarajevu

Preporučujemo

Milorad Dodik, kandidat za člana Predsjedništva BiH i Željka Cvijanović, kandidat za predsjednika RS-a, pojavit će se na predizbornim skupovima DNS i SP kao znak da koalicija SNSD – DNS i SP u Banja Luci stoji iza svojih kandidata.

Ovo je rečeno nakon sastanka stranačkih rukovodstava u Banja Luci s zajedničkim kandidatima u prostorijama gradske organizacije SNSD-a.

- -

Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Banja Luci je rekao da gradska organizacija daje punu podršku oba kandidata, i da se čvrstina koalicije, nakon početnih problema nakon formiranja gradske skupštine, pokazala u praksi, pišu Nezavisne.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik DNS-ove gradske organizacije je rekao da će ta stranka ispoštovati sve što bude dogovoreno i da će potpuno stati iza zajedničkih kandidata, a Goran Selak, predsjedik banjalučkih socijalista, je dodao da će Dodik najbolje braniti interese RS-a u Sarajevu, a da je Cvijanovićeva svojim radom u Vladi pokazala da može biti na čelu RS-a.

Cvijanovićeva i Dodik su zahvalili na podršci i istakli da je u Banja Luci i u RS-u puno urađeno u proteklom periodu, te da smatraju da su zaslužili povjerenje građana za još jedan mandat. Dodik je istakao da je koalicija SNSD, DNS i SP najdugovječnija na Balkanu, i da je prirodno da nastavi zajedno i u narednom periodu.

Najnovije

Ambasada: Dodik griješi ako misli da će SAD stajati po strani dok gura BiH ka sukobu

Stvaranje paralelnog izbornog sistema od strane Vlade Republike Srpske (RS) bilo bi neustavno i antidejtonsko, a biračima u RS-u...