Hadžibajrić: NBL će se baviti sobom i svojim planovima, kampanja nam se neće zasnivati na blaćenju drugih

Preporučujemo

Sinoć je u prostorijama Velike sale Općine Stari Grad održana Druga redovna sjednica Kantonalne koordinacije Nezavisne bosanskohercegovačke liste, kojoj je prisustvovalo oko 270 članova koordinacionog odbora iz svih devet općina Kantona Sarajevo.

Sjednici su prisustvovali Zlatko Hujić, načelnik Bosanskog Petrovca i Jusuf Arifagić potpredsjednik NBL-a.

- -

Član Predsjedništva Emir Salihović istakao je da ga raduje veliki broj mladih visokoobrazovanih osoba koje su se priključile NBL-u te dodao da je narod imao vlast koju je htio, a sad ima priliku da pokaže da hoće i može napraviti bolji izbor.

U ime mladih obratila se magistrica Zerina Lepara iz Novog Grada koja je iskazala želju da preko ovog projekta zadrži mlade u BiH.

Mirza Vranj, PR NBL-a pozvala je sve da dođu u kancelarije Nezavisne bosanskohercegovačke liste u ulici Obala Kulina Bana 24/2 ili da svoje pristupnice popune online na portalu nbl.ba

- -

Prisutnima se obratio i predsjednik NBL-a Ibrahim Hadžibajrić, koji je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji, ali i o kampanji NBL-a:

-Nezavisna bosanskohercegovačka lista se neće zasnivati na prozivanju i blaćenju drugih stranaka i pojedinaca jer su oni sve o sebi rekli u ovih 20 i više godina. Nas ne zanima to što rade drugi, mi ćemo se baviti sobom i našim planovima. Dakle, imat ćemo jednu mirnu kampanju, poručio je Hadžibajrić.

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...