HITNO POTREBNA POMOĆ ZA OPERACIJU U RUSIJI Budimo humani, budimo ljudi: Belmin život spašava 35. 000 eura

Preporučujemo

Belmi Huskić iz Vrbanjaca, majci dvoje preslatkih mališana, hitno je potrebno 35.000 eura za operaciju karcinoma pluća na jednoj ruskoj klinici. Belmi je  početkom prošle godine, u poodmakloj trudnoći, uspostavljena dijagnoza karcinom dojke.

Nakon porođaja prošla je ciklus od šest bolnih i mučnih kemoterapija na Univerzitetsko-kliničkom centru u Banja Luci, a 10. avgusta prošle godine Belma je operisana i tumor na dojci je uklonjen.

- -

Belma

Uslijedio je ponovo proces zračenja, ali zloćudna bolest nije mirovala. Početkom ove godine Belmi se suočila sa novom dijagnozom- metastaza, karcinom pluća – četvrti stadijum.

Prethodno liječenje Belma je finansirala sama, uz pomoć porodice, ali su sada potrebna znatno veća sredstva, koja Belma i njeni najbliži ne mogu sami obezbijediti.

Pomozimo Belmi da pobijedi opaku bolest i da se svojim dječacima u Vrbanjcima vrati zdrava sa liječenja u Rusiji. Pomozimo svi zajedno da Belma ozdravi.

- -

Detaljnije informacije o načinima kako pomoći Belmi možete dobiti na njen broj telefona: 065/ 140 – 470. 

UPLATE NA RAČUNE 

Belma Huskić

1613000042497792

Raiffeisen bank BiH

Za uplate iz inostranstva

Redžmin Huskić 

IBAN: BA 395520381595612796

SWIFT CODE:HAABBA2B ADIKO BANK

 

 

Najnovije

Povećana količina pesticida: U RS-u zabranjen uvoz pošiljki jagoda iz Albanije

Fitosanitarna inspekcija RS-a zabranila je uvoz dvije pošiljke jagoda od 1.370 kilograma, porijeklom iz Albanije, kod kojih je potvrđen...