Horde zla čelnicima Sarajeva: Sudijske krađe vam neće biti opravdanje

preporučujemo

Sarajevo igra dosta loše na proljeće, a ispustilo je ogromnu prednost od 13 bodova koliko je Borac kasnio za njim tokom zime.

Sada je Borac prvi i ima praktično sve u svojim rukama uoči posljednja čtiri kola.

Zbog svega su se oglasili iz Udruženja navijača FK Sarajevo – Horde zla, a oni su poslali jasnu poruku čelnicima kluba iz Titove 38b.

U dopisu su izrazili negodovanje zbog posljednjih rezultata njihovog voljenog kluba, pitali su zašto klub uopšte ima potrebu za postojanjem Upravnog odbora, da li je ikada urađena sistematizacija radnih mjesta u klubu, dali je ikada izvršena revizija uposlenika, te da li postoji plan razvoja kluba.

Također, nedvosmisleno su poručili da u slučaju eventualnog neuspjeha, bilo kakvo pozivanje na sudijske krađe neće amnestirati upravu kluba i igrače od činjenice da su ispustili 13 bodova prednosti u odnosu na Borac.

“U slučaju eventualnog neuspjeha (a što je sve osim odbrane titule prvaka) naglašavamo da bilo kakvo pozivanje na sudijske krađe, koliko god očigledne i štetne po nas bile, neće biti opravdanje za izgubljenu prednost od 13 bodova koliko smo imali naspram trenutnog glavnog konkurenta na početku ove polusezone”, poručile su jasno Horde zla.

Najnovije

Tuzla: Kreativni roditelji djeci iz mahale napravili ‘motoričko tlo’, više skakutanja i igre, a manje tipkanja i igrica

Djeca danas svoje vrijeme rado provode kod kuće za računarima, na tabletima i pametnim telefonima ukoliko im ne ponudite...