Horde zla zadovoljne: Odstranjen glavni parazit FK Sarajevo, nadamo se da će se ostali pridružiti

preporučujemo

Udruženje navijača FK Sarajevo Horde zla podržalo je odluku Uprave kluba da raskine saradnju sa doskorašnjom direktoricom Sabrinom Buljubašić.

– Nakon višemjesečnog ukazivanja na glavne uzročnike i uzročnice lošeg stanja u Fudbalskom klubu Sarajevo u proteklih nepunih godinu dana putem dopisa, grafita, parola, skandiranja, navijački korpus Bordo kluba je konačno dočekao da na dan 75. rođendana FK Sarajevo bude odstranjen njegov posljednji i glavni parazit, a to je sada već bivša direktorica Sabrina Buljubašić.

Navedena je posljednja u nizu donosioca pogrešnih odluka koje su koštale naš voljenih klub gubitka titule u prethodnoj sezoni, kao i mnogih drugih propusta na poslovnom planu kluba.

Ne zaboravljamo i podsjećamo da je iza nje ostalo još nekoliko sitnih parazita i poltrona koje je dovela u klub i postavila na različite pozicije u klupskim strukturama, od različitih službi pri samom klubu do trening-kampa, kao da je riječ o njenom privatnom vlasništvu.

Nadamo se da će spomenute “sitne duše” u što skorije vrijeme slijediti njen primjer i pridružiti joj se na birou za zapošljavanje, te da će im vrata Fudbalskog kluba Sarajevo vječno ostati zatvorena.

Nadamo se da će se klub na takmičarskom planu vratiti na put na kojem je stao u decembru prošle godine, a eventualnim budućim parazitima, eksploatatorima i svim drugim kojima je privatni interes i uspjeh bitniji od interesa i uspjeha kluba poručujemo da, kao i sve ove godine “mi nikad odustati nećemo”. Sarajevo, to smo mi – poručili su.

Pročitajte:  Na Koševu osvanula parola: Ne rasizmu, ne nacionalizmu

Najnovije

SBiH: Svi rudari trebaju biti uposlenici Elektroprivrede koja ne treba da kupuje ugalj od rudnika čiji je vlasnik

Glavni odbor Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) na jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici u Tuzli, osim što je izabrao novo...