Hrvatica ubijena u restoranu u Kelnu

Preporučujemo

U restoranu u Kelnu u petak su pronađeni mrtav muškarac i žena. Fenix doznaje da je riječ o Hrvatici N. V. koja je u restoranu radila kao konobarica, a muškarac je bio njen partner.

Restoran Paul’s već je dugo u vlasništvu obitelji Đerek, a nalazi se u Friedrich Karl Strasse. Dok su gosti mirno večerali u popularnom restoranu, 50-godišnji muškarac pratio je ženu do podruma restorana, javlja Bild.

- -

Tamo je pucnjevima iz pištolja ubio ženu, a zatim i sebe. Ubrzo nakon toga, vlasnica restorana pronalazi tijela te obavještava policiju.

“U subotu smo htjeli proslaviti deseti rođendan našeg sina ovdje”, kaže jedna od gošći za Bild.

Vlasnica se nije pojavila u subotu u restoranu. Nije htjela komentirati slučaj.

“Molim vas za razumijevanje. Neću otvarati restoran, niti će se održati proslava za dječaka. Tko bi htio održati proslavu u svjetlu ovakvih događaja”, rekla je za Bild.

- -

Nazvali smo gospođu Đerek i pokušali doći do komentara. Međutim, vlasnica restorana nije bila raspoložena za razgovor. Ponavljala je kako ne želi davati nikakve komentare, dodavši kako je u šoku.

Glasnogovornica policije otkriva kako je ubica njen bivši dečko.

“Njen bivši dečko neopaženo ju je pratio i ubio pištoljem, a zatim je ubio sebe. Motiv zločina je navodno neriješeni privatni odnos. Tužiteljstvo je naredilo obdukciju”, stoji u izjavi glasnogovornice.

Najnovije

Guterres: Svijet ne može sebi priuštiti da Liban postane nova Gaza

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Guterres izrazio je duboku zabrinutost zbog rastućih tenzija između Izraela i libanske grupe...