Hrvatski policajac uhvaćen s 50 kilograma marihuane

preporučujemo

U gepeku automobila kojega je, izvan službe, vozio 42-godišnji policajac u ponedjeljak je kod Metkovića pronađeno ukupno 51,6 kilograma marihuane, pa su on i njegova 36-godišnja suputnica pritvoreni uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Dubrovačko-neretvanska policija u utorak je saopštila kako je marihuana pronađena u 48 paketa, u gepeku ličnog automobila dubrovačkih registracija koji je vozio 42-godišnji policajac izvan službe.

Njega je policija u ponedjeljak oko šest sati ujutro zaustavila na naplatnoj postaji Čarapine nedaleko granice s BiH, pri ulasku na autocestu A1, prenosi N1.

“Droga je uz potvrdu oduzeta, a 42-godišnjak i 36-godišnjakinja koja se s njim kao suputnica nalazila u vozilu su, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske”, kažu u policiji.

 Najavljuju kako će se više o ovom događaju znati po završetku kriminalističke istrage koje se nastavlja.

Najnovije

Otvoren Međunarodni omladinski radni kamp u Potočarima

Uz prisustvo volontera, uposlenika i prijatelja MFS-EMMAUS-a, danas je svečano otvoren 16. Međunarodni omladinski radni kamp, sa ciljem promocije...