Ibrahimović snimkom naporne vježbe oduševio navijače

Preporučujemo

Čelnici i navijači Milana nestrpljivo čekaju odluku Zlatana Ibrahimovića oko nastavka karijere. Legendarni švedski nogometaš ima 40 godina, a za nekoliko mjeseci ističe mu ugovor s Milanom.

Tehnički direktor kluba Paolo Maldini vjeruje da će Ibrahimović produžiti ugovor.

- -

– Ibrahimović zna što želi, on nikada ne glumi. Ona zna kakav ugovor s Milanom može dobiti. Ako smatra da više ne može, on će to prvi reći. No mislim da on želi nastaviti. Ibrahimović nikada neće biti teret za Milano, samo može biti dobitak – izjavio je Maldini.

A da Ibra fizički itekako može pokazao je snimkom vježbe koju je objavio na Twitteru. Uz video je napisao tek jednu riječ – strpljenje.

Švedskom napadaču ovo je treća sezona u njegovom drugom igračkom mandatu u Milanu i u 66 utakmica zabio je 36 golova. Uprkos tome što ima 40 godina i dalje pruža odlične partije.

Tokom klupske karijere, u kojoj je igrao za Paris Saint-Germain, Manchester United, Barcelonu, Ajax, Inter, Juventus zabio je 510 golova.

- -

Najnovije

Nizozemska obavještajna služba vidi ratove u Gazi i Ukrajini i uništavanje Kur’ana kao okidač za terorističke prijetnje

Nizozemska nacionalna obavještajna agencija saopštila je u utorak da su prijetnje usmjerene na Nizozemsku sve više povezane sa svjetskim...