Italijani o Džeki: Obeshrabren, nervozan, često sa glavom okrenutom ka dole

Preporučujemo

Više od brojeva govori govor tijela bosanskohercegovačkog napadača. Istina, asistirao je za Cristantea protiv Chieva, a također je pružio podršku Florenziju kod gola protiv Atalante.

Šutirao je 18 puta u prve četiri utakmice Serije A, jedino više u Seriji A je pokušavao Portugalac Cristiano Ronaldo, 25, te Lorenzo Insigne 18.

- -

Postigao je jedan gol, ali pravi Džeko je druga priča. U Ligi prvaka prošle godine nas je naučio da mora biti lider ovog tima i da može pobijediti svakoga. Današnji Edin čini se da misli drugačije, nešto se očigledno dogodilo u njegovoj glavi.

Kako pronaći njegov karakterističan osmjeh? Najbolje rješenje bi bio pogodak, on uvijek pomaže. Postigao ga je u reprezentaciji, a trener Eusebio di Francesco se nada još jednom u Bologni. Dijamant je postizao golove na tri posljednja susreta na Renato Dall”Ara stadionu, te se nada da će to učinti i četvrti put uzastopno, prenosi Oslobođenje.

Najnovije

Bećirović razgovarao s Macronom: Francuska će nastaviti pružati podršku razvoju nezavisne, suverene i multietničke BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao je s predsjednikom Republike Francuske Emmanuelom Macronom u okviru samita Evropske političke zajednice...