Ivanić: Smirena Vučićeva reakcija najbolja odbrana srpskih interesa

Preporučujemo

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić ocijenio je da je način na koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao na današnja dešavanja na Kosovu najbolja odbrana srpskih interesa.

“Impresioniran sam današnjom reakcijom i smirenošću predsjednika Srbije Aleksandra Vučića povodom dešavanja na Kosovu. Takvim stilom politike, koju je danas pokazao, na najbolji način je predstavio svu aroganciju i drskost albanske strane”, rekao je Ivanić za Srnu.

- -

On je istakao da je način na koji predsjednik Vučić reaguje najbolja odbrana srpskih interesa i potvrda da sa takvom politikom treba i da se nastavi.

“Današnji događaji su samo potvrda da srpski narod i svi mi zajedno ne smijemo da se odričemo Kosova i našeg naroda tamo. Obaveza svih nas je da učinimo sve što možemo, kako bismo zaštitili srpski narod i odbranili naš, i ekonomski i nacionalni, interes. Naša zajednička obaveza je da sačuvamo i zaštitimo srpski narod, i na Kosovu i Metohiji, ali i u cijelom regionu”, rekao je Ivanić, prenosi Oslobođenje.

Najnovije

Bećirović razgovarao s Macronom: Francuska će nastaviti pružati podršku razvoju nezavisne, suverene i multietničke BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao je s predsjednikom Republike Francuske Emmanuelom Macronom u okviru samita Evropske političke zajednice...