Ivković: Molim navijače Želje da prestanu s pjesmom Dine Merlina jer me vrijeđa

preporučujemo

Trener Željezničara Tomislav Ivković na današnjoj konferenciji za medije najavio je utakmicu protiv bijeljinskog Radnika koja se igra u nedjelju s početkom u 15 sati.

Željezničar protiv Radnika traži izlazak iz krize koja traje već neko vrijeme, a Bijeljinci su idealan protivnik iako Ivković ističe da domaćin mora biti veoma oprezan.

– Prvo želim reći da ono kroz šta smo prolazili zadnjih mjesec dana, a to su poniženja, igrači su za mene heroji. Ne govorim o platama. Uz sve probleme treniraju s osmijehom na licu i uz pomoć Bekrića, Ace i Zeca ova djeca imaju ubrzano odrastanje. Ponašaju se krajnje profesionalno – rekao je.

Ono  je hrvatski stručnjak naglasio, jeste da mu smeta pjesma Dine Merlina koju Manijaci pjevaju s južne tribine.

– Molim navijače, posebno one s Juga, da onu pjesmu od Dine Merlina koja mene izuzetno vrijeđa da je pjevaju na drugim adresama jer igrači daju svoj maksimum. Tu je mnogo Željine djece koja osjećaju ovaj grb i njima treba pomoć, posebno kad se zna da im je to prva seniorska sezona – rekao je, ne imenujući o kojoj se pjesmi radi.

 

Pročitajte:  Juniori FK Željezničar dobili novog trenera

Najnovije

SAD mobilizirale 8.500 vojnika zbog krize u Ukrajini

Sjedinjene Američke Države mobilizirale su 8.500 vojnika za pružanje podrške u slučaju aktiviranja snaga za odgovor NATO-a na neočekivane...