Izetbegović, Čović i Ivanić na okupu u Mostaru

preporučujemo

Članovi Predsjedništva BiH Dragan Čović, Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović i predsjednici Srbije Aleksandar Vučić i Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović održaće danas u Mostaru trilateralni sastanak.

Uoči trilateralnog sastanka u Ured hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru stigli su Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić, piše N1.

Prema Protokolu, sastanak članova Predsjedništva BiH sa Vučićem i Kitarovićevom planiran je za 12.00 sati u kabinetu hrvatskog člana Predsjedništva BiH, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Nakon toga trebalo bi da uslijedi sastanak članova Predsjedništva, Vučića i Kitarovićeve sa šefovima diplomatije BiH Igorom Crnadkom, Srbije Ivicom Dačićem i Hrvatske Marijom Pejčinović Burić.

Ovaj sastanak trebalo bi da bude održan u hotelu “Mepas”, od 13.45 do 14.15 sati.

Za 14.20 sati predviđeno je zajedničko fotografisanje članova Predsjedništva BiH i predsjednika Srbije i Hrvatske, a potom će uslijediti obraćanje medijima članova Predsjedništva BiH, Kitarovićeve i Vučića.

Najnovije

SAD mobilizirale 8.500 vojnika zbog krize u Ukrajini

Sjedinjene Američke Države mobilizirale su 8.500 vojnika za pružanje podrške u slučaju aktiviranja snaga za odgovor NATO-a na neočekivane...