Izvršni odbor N/FSBiH: Prihvaćen prijedlog o odigravanju utakmica sa Bugarskom i Senegalom

preporučujemo

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine donešene su odluke vezane za pripremne mečeve A reprezentacije. Sjednici je prisustvovao i selektor Robert Prosinečki koji je podnio izvještaj o prijateljsim utakmicama protiv SAD-a i Meksika na američkoj turneji.

Selektor je još jednom naglasio da je izuzetno zadovoljan onim što su igrači pokazali posebno apostrofirajući da imamo profesionalne i talentovane mlade igrače. Na neke od njih selektor računa i u novom kvalifikacionom ciklusu.

Generalna ocjena članova Izvršnog odbora je da se praksa pozivanja igrača iz domaćeg prvenstva treba nastaviti, te da je njihovo ponašanje i odnos prema reprezentativnom dresu potvrda da se u našim klubovima radi dobro ne samo u sportskom segmentu, već i na pedagoškom planu.

Na sjednici je usvojen i prijedlog odigravanja dvije prijateljske utakmice Zmajeva u martu mjesecu, i to sa selekcijama Bugarske (23.3.) u Bugarskoj i Senegala (27.3.) u Francuskoj.

 

Najnovije

Samo dva tehnološka diva plaćaju porez BiH: Zašto su izuzeti Facebook, Google, YouTube…

Trenutno su samo kompanije Apple i Spotify registrirane u Bosni i Hercegovini za plaćanje poreza na dodanu vrijednost i...