- Advertisement -

Kakanj: Poklonili glavnom imamu odlazak na umru

Preporučujemo

Grupa mladih ljudi u Kladnju odlučila je obradovati glavnog imama Asima efendiju Esmića poklonivši mu odlazak na umru, u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i druženja.

Esmić je lijepu priču objavio na svom Facebook profilu, opisavši kako su gu mladi koji inače dolaze na halke pozvali na druženje te mu zatim na poseban način predstavili poklon.

– Ničim nisam mogao naslutiti kakvo su mi iznenađenje priredili. Najljepši su momenti kada čovjek ostane bez riječi zbog ljepote, iskrenosti, poštovanja i dokazane ljubavi. Kad svaka lijepa riječ bude zamijenjena suzama radosnicama i iskrenim zagrljajem. Kad čovjek misli da sanja.. Večeras sam posebno sretan zbog iznenađenja koje su mi priredili mladi ljudi, moja omladina i moje kolege, kao znak zahvalnosti za hajr koji kontinuirano činimo proteklih godina, napisao je Esmić postavivši nekoliko fotografija s druženja.

– Sretan sam i ponosan na moju omladinu i moje kolege, zahvalan sam što s njima dijelim ovo vrijeme i da zajedno naš Kladanj činimo boljim mjestom za generacije koje će ovdje živjeti, naveo je u zaključku.Mladi su nakon prezentovanja posebnog poklona nastavili druženje sa efendijom Esmićem te su mu poželjeli sreću na velikom putovanju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Vučić: Najžešći pritisci po pitanju Kosova, imamo velike probleme

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nalazimo u specifičnoj situaciji po pitanju svih dešavanja na i...