Kandidat za člana Predsjedništva BiH Amer Jerlagić predstavio svoj slogan: „ZA jedinu nam BIH“

Preporučujemo

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić je predstavio slogan s kojim će kao kandidat za člana Predsjedništva ući u izbornu kampanju. Slogan je “ZA jedinu nam BiH” kojim još jednom Stranka za BiH poziva na jedinstvo i demokratsku borbu za slobodnu Bosnu i Hercegovinu. Za razliku od drugih, mi rezervne domovine nemamo, naša jedina domovina je Bosna i Hercegovina.

“Naša Bosna i Hercegovina je od Drine do Une, od mora do Save. Naša zemlja ne prestaje, tamo gdje počinje manji bh. entitet, ona je svuda gdje su naši ljudi, građani Bosne i Hercegovine. Nikada nećemo odustati od borbe za ravnopravnost i slobodu. To je put kojim je krenuo doktor Haris Silajdžić i mi smo tu da taj put nastavimo”, poručio je Jerlagić.

- -

“Iza naše političke organizacije je duga historija. Izvršili smo reorganizaciju, ostali smo uspravni, spremni smo za novi proboj i novi iskorak. Imaćemo svoje predstavnike u oba bh. entiteta, te ćemo pokazati još jednom da naše poruke i naša politika mogu promijeniti ovu zemlju”, zaključio je Jerlagić.

(Index.ba)

Najnovije

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, traže isplatu 2.520 KM

Zdravstveni radnici u Kantonu Sarajevo (KS) sutra, 20. juna, izlaze na protestnu šetnju. Oni traže od Vlade KS da...