Kći Charlieja Chaplina snima na Brijunima: ‘Ona je ista tata’

Preporučujemo

Geralldine Chaplin (74), kći slavnog Charlieja Chaplina, boravi na Brijunima, gdje se snima film “Bosonogi car”, nastavak hita “Kralj Belgijanaca”.

– U osmom je desetljeću, a izgleda i ponaša se puno mlađe. Šetala je, uživala, snimala bez ikakvih problema. Nije joj problem bio odrađivati snimanje koje je znalo trajati od sedam do 19 sati – rekao je Zoran Đorđević (57).

- -

Puljanin joj je bio tjelohranitelj tijekom boravka u Istri, a oduševila ga je svojom jednostavnošću. Svidjela mu se jer nije pokazivala umor niti nervozu.

– Pristupačna je, skromna i uvijek nasmijana. Ista je tata Charlie, to su joj i mnogi drugi rekli – ispričao je Đorđević.

Geraldine Leigh Chaplin bila je četvrto dijete Charlieja Chaplina. Svoj život je posvetila glumačkoj karijeri. Dobila je nekoliko nominacija za Zlatni globus, u filmovima “Nashville”, “Chaplin” i “Doktor Živago”. O njoj se govorilo da je ista otac: ambiciozna, tvrdoglava i sklona avanturama. U mladosti je Geralldine imala mnoge afere s tad poznatim glumcima, a u duljim vezama bila je samo dva puta, piše 24sata.

Sa španjolskim redateljem Carlosom Sauraom (86) provela je 12 godina. Sina Shanea dobili su 1976., no veza nije potrajala. Sreću u ljubavi pronašla je s čileanskim kinematografom Patricijem Castillom, s kojim se vjenčala 2006. godine, iako su kćer Oonu dobili 1986. U filmu “Doktor Živago” igrala je Tonyju Gromeko.

Najnovije

Izdate preporuke poslodavcima: Savjetuje se prekid rada na otvorenom između 12 i 17 sati

Uz toplotni val koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu, bilježi se značajan porast intervencija. Građanima je savjetovano da izbjegavaju aktivnosti...