- Advertisement -

Kijevski medij: Hrvatska blokira ulazak Švedske i Finske u NATO

Preporučujemo

Kyiv Independent, jedan od glavnih ukrajinskih medija, na svom Twitteru piše da će Hrvatska blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO.
“Hrvatska će blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO. Hrvatski predsjednik Zoran Milanović rekao je da će naložiti stalnom predstavniku zemlje pri NATO-u da glasuje protiv tog poteza”, piše medij iz Kijeva na Twitteru.

-Članstvo dviju nordijskih zemalja ovisit će o tome hoće li izborni zakon u BiH biti promijenjen, rekao je Milanović, dodavši da se Hrvate u BiH uništava kao politički entitet, stoji u objavi Kyiv Independenta na Twitteru.

O ovoj temi jučer je na Twitteru pisala i Iulia Mendel, bivša glasnogovornica Volodimira Zelenskog.

-Hrvatski predsjednik također želi blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO. Pretpostavljam da se neki političari samo žele cjenkati i dobiti ono što žele da bi omogućili poboljšanje globalne sigurnosti. Vrijedi dodati da je hrvatska vlada (koja odlučuje o tome i ima većinu u saboru) apsolutno za Finsku i Švedsku u NATO-u, napisala je na Twitteru.

Potom je dodala i izjavu Gordana Grlića Radmana o tome kako Hrvatska u potpunosti podržava ulazak dviju sjevernih zemalja u NATO.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Bečarević: BH-Gas se briše, a županije osnivaju novo preduzeće za projekat Južna interkonekcija

Stručnjak za gas i dobar poznavalac prilika na gasnom tržištu Almir Bečarević danas je upozorio javnost da se preduzeće...