Klepetan i Malena dobili četiri ptića, Vokić će možda morati srušiti gnijezdo

Preporučujemo

Klepetan i Malena dobili su četiri ptića. Najstariji ptići imaju osam dana, dok četvrti i najmlađi ima tek tri dana.

“Dobili su četvero malih, moram sad paziti na njih jer je razlika među njima pet dana pa da ovi stariji slučajno ne pogaze najmlađeg. Nosim im jesti, a i Malena pomaže, donese im pokojeg crva”, objasnio je za Index.hr Stjepan Vokić, umirovljeni školski domar koji se već godinama brine o Malenoj.

- -

Objasnio je i da je Malena snijela ukupno šest jaja te da još čeka hoće li se i posljednja dva ptića izleći, prenosi radiosarajevo.

Ipak, Vokić se požalio da mu je u posljednje vrijeme briga za Malenu sve teža.

“To radim već godinama, nekako sam mogao dok je bilo ribe za njih u okolici od deset kilometara, međutim ja sad po ribu moram ići čak do 35 kilometara. Jednostavno ne uspijevam sve sam, moram raditi, zaraditi nešto i za sebe… Za sve to treba imati i ispravan automobil, oni su specifični po hranjenju, bilo bi lagano da oni jedu kukuruz ili nešto slično, ali oni jednu manju ribu koju je u posljednje vrijeme sve teže nabaviti.Možda izdržim još ovu godinu, ali kad Klepetan ode… Razmišljao sam i o tome da ću možda morati srušiti gnijezdo. Dok ide, ide… Ipak, koliko god da mi je teško, Malena meni znači jako puno, tu ljubav ona zna vratiti na neki svoj način”, ispričao je Vokić koji živi od male penzije, piše Index.hr

Najnovije

Modriča: U požaru u zdravstvenoj ustanovi stradala jedna osoba

Jedna osoba poginula je u požaru koji se tokom noći desio u jednoj javnoj zdravstvenoj ustanovi u Modriči. Kako je...