VIDEO Kneževo pogodilo veliko nevrijeme

Preporučujemo

Veliki pljusak, praćen grmljavinom i gradom, pogodio je danas oko 13.30 sati Kneževo.

“Prvo je padao krupniji led veličine oraha, nakon toga je uslijedio pljusak”, kaže mještanin. Dodao je da je nevrijeme trajalo oko 20 minuta, a onda je nastavila da pada kiša, pišu Nezavisne.

- -

Pretpostavlja se da je led izazvao štetu na automobilima, ali za sada nema provjerenih informacija.

Meterolozi u BiH narednih dana prognoziraju nestabilne vremenske prilike, praćene pljuskovima i gradom.

Subota

Nastavlja se toplo, ali i nestabilno vrijeme. Ujutru i prijepodne pretežno sunčano, a tokom dana uz povremene pljuskove sa grmljavinom. Pljuskovi će biti nešo češći na sjeveru i istoku, a na jugu ostaje pretežno suvo i sunčano. Lokalno su mogući i jači pljuskovi uz obilnije padavine i pojavu grada ponegdje. Minimalna temperatura vazduha od 10°C do 17°C, na jugu do 20°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26°C do 31°C, u višim predjelima od 22°C.

Nedelja

Toplo i pretežno sunčano vrijeme. Tokom popodneva razvoj oblaka uz rjeđu pojavu pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na jugozapadu i jugoistoku u brdsko-planinskim predjelima. Minimalna temperatura vazduha od 11°C do 17°C, na jugu do 20°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26°C do 32°C, u višim predjelima od 23°C.

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...