Kod Novog Travnika poginula djevojka u sudaru motocikla i automobila

preporučujemo

Dvadesetogodišnja L. F. iz Viteza poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila kod Novog Travnika.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona su kazali da se nesreća dogodila u 21:50 u mjestu Stojkovići kod Novog Travnika te da su učestvovali motorno vozilo Škoda i motocikl BMW.

Motociklom je upravljao D. T. iz Viteza dok je kao suvozačica bila L. F. također iz Viteza. Za volanom Škode bio je M. Č. (44), dok je na mjestu suvozača u Škodi bila S. Đ. (48).

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi teže tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla, dok je ženska osoba koja se u to vrijeme nalazila na motociklu smrtno stradala”, kazali su iz MUP-a SBK.

U saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom, uviđajne radnje na licu mjesta navedenih nezgoda izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

Najnovije

Iz sindikata poručuju da uslovljavanje radnika vakcinacijom u FBiH nije po zakonu

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine (SSS BiH) Selvedin Šatorović je naglasio da poslodavci nemaju zakonsko utemeljenje da...