Kodro prebacio lopticu: O Ahmedhodžiću odlučuju Kljajić, Knezović, Kosorić…

Preporučujemo

Meho Kodro, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, poslije poraza u Rejkjaviku od Islanda koji znači i vjerovatno kraj šansi da sa Zmajevima kroz kvalifikacije domognu Evropskog prvenstva, govorio je o Anelu Ahmedhodžiću.

Selektor je na konferenciji za medije odgovarajući na pitanje jesu li fudbaleru Shefield Uniteda vrata reprezentacije zatvorena zbog nedolaska na okupljanje, a zbog čega je bh. reprezentativac suspendovan, kazao da glavnu riječ ima Disciplinska komisija FSBiH.

– On je sad pod suspenzijom i sad glavnu riječ ima Disciplinska komisija FSBiH i vidjet ćemo šta će se tu dešavati. Loptica je prebačena na njih. Ja sada nemam velikog razloga da se izjašnjavam, on je pod suspenzijom i mislim da je pogriješio što se nije odazvao – rekao je Kodro, prenosi SportSport.ba i nastavio:

– Mi imamo doktora, medicinsku službu i bilo bi uredu da je bio tu s nama da možemo da vidimo koja je vrsta povrede i onda se desilo to što se desilo. Loptica je prebačena na Disciplinsku komisiju FSBiH i oni kad odluče, onda ćemo ja i stručni štab vidjeti šta da radimo po tom pitanju.

U Disciplinskoj komisiji FSBiH sjede Nermin Kljajić (predsjednik), Dario Knezović (prvi potpredsjednik), Goran Kosorić (drugi potpredsjednik), Edin Kotlo, Mario Rozić i Marinko Štrbac (članovi).

Najnovije

Netanyahu: Ovo je početak kraja Hamasa

Izraelski premijer kaže da su se proteklih dana desetine boraca Hamasa predali izraelskim snagama. - Oni polažu oružje i predaju...