Komšić uputio čestitku Elvedini Muzaferija: Zbog tebe se ovaj vikend čulo za BiH u svijetu, učinila si nas ponosnim

Preporučujemo

Historijski uspjeh koji je ostvarila u utrci veleslalom Super G u Crans Montani u Švicarskoj najboljoj bh. skijašici Elvedini Muzaferija čestitao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

 

- -

“Čestitam Elvedina na izvanrednim rezultatima koje si ostvarila u posljednjih nekoliko dana. Sa radošću sam iščekivao tvoj nastup, opravdala si sva naša očekivanja nakon jučerašnjeg uspjeha. Ovaj vikend za Bosnu i Hercegovinu se čulo u cijelom svijetu, i hvala Elvedini što nas je učinila ponosnim”, navodi se u čestitki našoj skijašici.

Muzaferija novi nastup ima već 24. i 25. februara pa vremena za predah i nema. Senzacija koju je priredila tokom ovog vikenda lansirala je 24-godišnju skijašicu u visine. Muzaferija je primjer da se predan rad i trud na kraju isplate. A mi se nadamo da će u tim visinama i ostati. Čestitkama se pridružuje i kolektiv Novinske agencije Patria.

Najnovije

Iman Delić iz BiH proglašena talentom godine

Profesor, inženjer, preduzetnik, aktivista dr. Edhem Čustović, Tuzlak koji živi u Melbournu u Australiji gdje radi na renomiranom La...