Konferencija za medije povodom „Dana za porodicu“

Preporučujemo

Povodom promocije događaja koji Udruženje “Majka i dijete-Bombon”- Institut za majku i dijete organizira u saradnji sa Općinom Centar i Javnom ustanovom Centar kulture i mladih u srijedu 21. augusta 2019. godine u 11 sati u prostorijama JU Centar kulture i mladih u ulici Jelićeva 1 biće upriličena konferencija za medije.

Naziv događaja je “Dan za porodicu”, a lokacija održavanja je Hastahana.

U periodu 10 do 15 sati u subotu, 24.08.2019. godine  planirano je da se kroz razne zabavne i edukativne sadržaje članovima porodice pruži prilika da kvalitetno provedu vrijeme skupa.

Uz Prijatelje događaja organizirat će se tri edukacije (Prevencija postpartalne depresije, Uspješan početak dojenja i prvi dani sa bebom i Pitajte pedijatra, zatim zabavne događaje, puzijadu i takmičenje tata u presvlačenju beba, nagradne igre, maskote i muzički program).

Porodica je važna institucija, ali se njena uloga u našem društvu mora jačati, a događaj poput najavljenog sjajna je prilika za to.

Najnovije

Nogometaš uhapšen nakon što je sudiji slomio rebra i nos tokom napada na terenu

Nogometaš iz nižih engleskih liga uhapšen je zbog sumnje da je teško napao sudiju. Dave Bradshaw je vodio subotnji okršaj...