Košarkaški kamp na Bjelašnici, Džanan Musa zaštitno lice

Preporučujemo

Na Bjelašnici 1. jula počinje drugi po redu “TELEMACH KOŠARKAŠKI KAMP ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE BJELAŠNICA 2018.” u čijem će radu sedam dana učestvovati oko 100 dječaka i djevojčica iz cijele BiH, uz 12 trenera.

Zaštitno lice ovogodišnjeg kampa je reprezentativac BiH Džanan Musa koji će održati radionicu sa polaznicima. Jedno od najzvučnijih trenerskih imena na ovim prostorima, Pino Grdović, će također svoje bogato znanje prenijeti na učestike kampa i biti jedan od trenera samog događaja.

- -

Kamp će se održati u saradnji više klubova i to K.K. Koš, ŽKK Konjic, KK i ŽKK Tešanj, KK Željezničar, KK Kiseljak i KK Igman Istočna Ilidža, KK Modriča.

Kompanija Telemach, generalni sponzor kampa, je obezbijedila pet tableta za najuspješnije pojedince kampa po izboru trenera.

Sponzori kampa su NLB banka, BH Gas i Kreis, a za vrhunski izgled svih polaznika pobrinut će se kompanija No1.

Treba napomenuti da ovogodišnji kamp predstavlja početak jednog novog razdoblja afirmacije mladih igrača iz BiH, koji će imati doticaj sa našom košarkaškom zvijezdom Džananom Musom kao i sa mnogo trenera svjetskog kalibra.

- -

Sama radionica će ponuditi novi pogled na svijet profesionalnog sporta svim polaznicima kampa.

Najnovije

Opozicija udarila na bolnu tačku

U političkom teatru Sarajeva, poslednja epizoda u kojoj Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova i lider stranke Narod i pravda,...