Krišto s Plenkovićem: Poseban značaj izbora u oktobru

Preporučujemo

U Šibeniku je održan sastanak kandidatkinje za člana Predsjedništva BiH Borjane Krišto, predsjednika Vlade RH i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića s predsjednicima i članovima Koordinacija HDZ-a iz inozemstva.

 

Sastanak je uvod je u obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti kojim se obilježava operacija “Oluja” koja je bila konačna pobjeda u Domovinskom ratu.

 

Istaknuto je kako je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti poseban dan hrvatskog ponosa i zajedništva Hrvata u domovini i izvan nje.

 

Hrvati iz Bosne i Hercegovine i danas vode političke borbe za svoju opstojnost kao konstitutivnog naroda. Opći izbori u listopadu imaju poseban značaj što je bila jedna od posebnih tema današnjeg susreta s političkim vrhom predvođenog predsjednikom Plenkovićem.

 

Uz potporu Koordinacije HDZ-a želi se napraviti okvir koji će u konačnici pridonijeti što boljem uspjehu HDZ-a BiH i HNS-a i legitimnost hrvatske biračke volje, navode iz HDZ BiH.

Najnovije

Zatvori maksimalne sigurnosti: Evo gdje bi Jovica Stanišić i Franko Simatović mogli izdržavati kaznu

Presudom koju je donio Međunarodni mehanizam za krivične sudove (MMKS), bivši direktor Savezne državne bezbjednosti (SDB) Jovica Stanišić i...