Krvavi pohod u BiH: Dvije osobe izbo nožem, a treću zatvorio u podrum

preporučujemo

Banjalučka policija uhapsila je D. N. iz Banje Luke zbog sumnje da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Uhapšeni D. N. se sumnjiči da je 3. decembra 2021. godine, oko 17:15 sati u lokalu u Banjoj Luci fizički napao Z. G. iz Banje Luke, a potom ga ubo nožem u desnu nogu.

– Također, D. N. se sumnjiči da je 2. decembra ove godine godine u 6:15 u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, fizički napao oštećenog S. A. iz Banje Luke i potom ga ubo nožem u predjelu glave – saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

U saopćenju se dodaje kako postoji osnov sumnje da je D. N. i 2. decembra u 18 sati napao N.S. iz Banje Luke, u ugostiteljskom objektu u istom gradu, piše Srpskainfo.com.

Osumnjičeni D. N. je nakon napada odveo oštećenog i zaključao ga u podrum svoje zgrade.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

Pročitajte:  Otkrivena improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšena jedna osoba

Najnovije

BiH među tri najgore zemlje u Europi po Indeksu percepcije korupcije za 2021.

Po ovogodišnjem Indeksu percepcije korupcije (Corruption Perception Index – CPI) Bosna i Hercegovina zauzela je treće najgore mjesto u...