- Advertisement -

Ljubimac navijača Nihad Mujakić se vratio na Koševo

Preporučujemo

Nihad Mujakić novi/stari je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon što je danas u prostorijama kluba potpisan ugovor sa ovim igračem u trajanju od dvije i po godine.

-Prelijep je osjećaj vratiti se kući i opet igrati za voljeni klub. FK Sarajevo je moja prva ljubav i velika je čast i privilegija nositi bordo dres. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti dobre rezultate u narodnom periodu i donijeti radost na lica naših navijača-, istakao je Nihad Mujakić, a sjajna atmosfera nakon potpisa ugovora vlada i u redovima FK Sarajevo.

-Jedan od najboljih momaka koji je izašao iz naše Akademije, Nihad Mujakić, je na Koševu. Nihad je moderan odbrambeni igrač koji može igrati više pozicija u odbrani, a odlikuje ga i velika brzina. Osim toga, njegova lijeva noga je dominantnija, a upravo igrač takvih karakteristika nam je nedostajao u timu. Nihad je miljenik navijača i ima naše hrabro srce, a takve danas želimo imati u ekipi. Dobrodošao kući, Nihade!- istakli su iz Bordo kluba.
Dvadesettrogodišnji Nihad za Bordo tim je upisao 56 nastupa, na kojima je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju, a bio je član ekipe koja je osvojila historijsku duplu krunu. Pored Sarajeva, igrao je još i za splitski Hajduk, Waasland-Beveren i KV Kortrijk.

Po završenim formalnostima Nihad će se pridružiti ekipi na pripremama u Ljubuškom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

U subotu borilački spektakl u Bosanskoj dolini piramida “Pyramid Cup 2022”

Taekwondo kolektiv Bosna iz Visokog ovog vikenda organizuje Međunarodno otvoreno prvenstvo u taekwondou "Pyramid Cup 2022" Visoko, a ovaj...