Magazinović zbog Kosova dobija zastrašujuće prijetnje, hajci se priključila i Gorica Dodik

Preporučujemo

Predsjedavajući Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope (PSVE) Saša Magazinović se nakon glasanja za prijem Kosova u Vijeće Evrope svakodnevno suočava s prijetnjama.

“Dijelim sa vama dio sadržaja koji mi je upućen ovih dana. Lakoća mržnje je zapravo najstrašnija u ovome što vidite. Mrze jedni, drugi, treći. Žele smrt, bolest, imaju surove ideje o tome šta se treba dogoditi onome koga mrze. U ovom konkretnom slučaju – meni”, napisao je Magazinović.

- -

Dodao je kako ovakvi “danas mrze riječi, a sutra ubiju ili aplaudiraju ubici”.

“Ljudi s kojima dijelimo životni prostor, pored kojih hodamo, pijemo kafu, puni su mržnje i destrukcije. I to što dio toga ostave u komentarima nije garant da će tu stvari i završiti. Ako je ovo svijet na koji pristajemo, lakoća mržnje će nam biti samo dio problema”, poručio je Magazinović.
Hajci na Magazinovića priključila se i kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik.

“Saša Magazinović, izdajnik koji je danas glasao za prijem samoproglašenog Kosova u Savjet Evrope. Ovakvoj gamadi treba zabraniti ulazak u Srbiju, zlo”, napisala je Gorica Dodik.

Podsjećamo, Prisutni članovi iz BiH tokom glasanja u Vijeću Evrope bili su Branislav Borenović (PDP), Sabina Ćudić (NS), Saša Magazinović (SDP) i Snježana Novaković Bursać (SNSD). Borenović i Novaković Bursać glasali su protiv prijema, dok su Ćudić i Magazinović podržali ulazak Kosova u Vijeće Evrope.

Najnovije

Broj zaposlenih u BiH u martu bio 853.002 osobe, a prosječna neto plaća 1.353 KM

U martu 2024. godine broj zaposlenih osoba u BiH iznosio je 853.002, a od toga 387.022 žena, navode iz...