Meghan potvrdila trudnoću: Na proljeće stiže kraljevska beba

Preporučujemo

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s kraljevskih dvora došla službena obavijest da je vojvotkinja trudna i da kraljevska beba stiže na proljeće.

Šuškanja o njenoj trudnoći su počela još na vjenčanju princeze Eugenie na kojem je Meghan nosila široki kaput.

- -

Tokom turneje po Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu, koja će trajati 16 dana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imat će čak 76 događanja na kojima se moraju pojaviti, zbog čega se Meghan Markle posebno priprema. Oni neskloni teoriji da je vojvotkinja trudna, kažu da je tim fasciklima jednostavno htjela ostati organizirana, prenosi Daily Mail.

Zanimljivo je da su princ Harry (34) i njegova supruga Meghan do Australije putovali komercijalnim letom. Sletjeli su danas u Sydney bez ikakve službene dobrodošlice i crvenih tepiha.

I let natrag će biti komercijalni, no do primjerice Fidžija i Tonge letjet će čarterom, dok će do Novog Zelanda stići u avionu njihovih zračnih snaga.

Najnovije

Masovni protesti na ulicama Tel Aviva: Traži se ostavka Benjamina Netanyahua

Na ulicama Tel Aviva su danas nastavljeni protesti protiv premijera Izraela Benjamina Netanyahua i ostatka vlade koju predvodi. Već sedmicama...