Mektić poručio Sanji Vulić: Ti si fenomen po količini gluposti

preporučujemo

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarane skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da joj je jasno da predstavnici pojedinih ambasada ne pišu tekstove samo za Mirka Šarovića, već da to čine i za PDP-ovce poput Jelene Trivić, ističući da je konstanto blaćenje Milorada Dodika za nju postalo politički afrodizijak.

– Neko ko je rođen 1983. godine imao je svega devet godina 1992, a dejtonske 1995. – 12. Da li se dijete sa 12 godina sjeća ratnih dešavnja i aktera političke scene, upitala se Vulić, te nastavila:

– Kako dijete od 12 godina može imati pamćenje, da nakon 26 godina tvrdi da je neko bio „pukovnik šverc-kamiona, general cigareta i nafte“? Kakvo je to pamćenje? Ako je sve to tako i po sjećanju Jelene Trivić, ona je zaista fenomen – kazala je Sanja Vuliće reagirajući na optužbe Jelene Trivić koje je iznijela na račun lidera SNSD-a i člana Predsjedništva Milorada Dodika.

Vulić je kazala da „više od 300.000 Srba, istinski, beskompromisno i u interesu Republike Srpske podržava rad i djelovanje Milorada Dodika, dok pojedinci poput Jelene Trivić na bazi trača i spekulacija pokušavaju javnom mnijenju ogaditi Milorada Dodika“.

No, oštra reakcija stigla je od strane bivšeg ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

– Ti si fenomen po količini gluposti. Po tebi znači da mi znamo samo onoliko od kad nas služi sjećanje, poručio je Mektić.

Pročitajte:  Mektić otkriva kako izgleda "polupraznik" koji se danas "slavi" u Republici Srpskoj: K‘o fol proglašen praznik

Najnovije

Civilna zaštita KS izdala preporuke zbog najavljenih kišnih padavina

Kantonalni operativni centar civilne zaštite Kantona Sarajevo izdao je preporuke pravnim i fizičkim licima za preduzimanje preventivnih mjera zaštite...