Milanović napustio obilježavanje godišnjice Bljeska zbog natpisa ”Za dom spremni”

Preporučujemo

Dokle god uvjeti budu ovakvi, a ovo je netko namjerno napravio, ja u tome neću sudjelovati. Oznaci ‘Za dom spremni’ nije mjesto na ovakvom mjestu, napisao je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović na društvenoj mreži.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović zbog natpisa ”Za dom spremni“ napustio je obilježavanje godišnjice akcije “Bljesak” ističući kako je u Okučane došao odati počast onima koji su pali za Hrvatsku te da oznaci ”Za dom spremni” nije mjesto na ovakvom mjestu, javlja Anadolu Agency (AA).

- -

Milanović u poruci koju je na Twitteru objavio Ured predsjednika RH napisao kako su njegovi stavovi poznati i da ih javno govori, bez namjere da bilo koga uvrijedi, ali da je potrebno ponekad neke stvari jasno reći.

Pojasnio je kako njegov ured nije sudjelovao u organizaciji ovog skupa već da je riječ o organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja i da su pristali na sve elemente protokola, odnosno da porodice i branitelji vijence polažu prvi, a predsjednik i premijer drugi.

Izvor: AA/Index.ba

- -

Najnovije

Izdate preporuke poslodavcima: Savjetuje se prekid rada na otvorenom između 12 i 17 sati

Uz toplotni val koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu, bilježi se značajan porast intervencija. Građanima je savjetovano da izbjegavaju aktivnosti...