Mlinarević zahvalila na još jednom mandtu: Bit ću posvećena što boljem predstavljanju BiH i svih priča koje zaslužuju biti ispričane cijelom svijetu

Preporučujemo

Nakon objave imena novih ambasadora i konzula BiH u svijetu, ambasadorica BiH u Češkoj Martina Mlinarević, koja ostaje u Češkoj, zahvalila se na ambasadorskom iskustvu, a posebno na prilici za još jedan mandat, koji je odobrilo Predsjedništvo, a na prijedlog člana Predsjedništva Željka Komšića.

“Biti ambasadoricom BiH najveća mi je povjerena čast, ne samo meni nego i mojoj porodici koji takođe daju veliki obol mojem radu. Hvala za podršku, za svaki savjet ili kritiku koji su me učinili boljom osobom i pomogli mi”, napisala je Mlinarević na Twiteru.

Još je dodala da će ambasada BiH u Češkoj i u godinama koje slijede biti dom svim bh. državljanima koji žive u toj zemlji. Takođe i da će biti posvećena najvažnijem cilju, a to je što bolje predstavljanje BiH i svih talentovanih, vrijednih lica kao i priča koje zaslužuju biti ispričane cijelom svijetu”, navela je Martinović.

Najnovije

Refik Lendo: Pogibija Azre Spahić je posljednji alarm. Moramo bolje zaštititi živote građana

Stravična saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala mlada doktorica Azra Spahić i u kojoj su još dvije osobe...