Na četvoricu mladića pustio psa, kasnije ranio jednog

preporučujemo

 Policija u Brčkom istražuje slučaj ranjavanja jedne osobe koje se desilo u subotu.

Naime, kako je kazao za Avaz.ba Halid Emkić, portparol Policije Distrikta Brčko, policijski službenici su došli do saznanja kako je osoba inicijala Š.S. (1994.) zadobilo lakše tjelesne povrede.

“Povrijeđeni mladić je zadobio povrede leđa, najvjerovatnije iz vatrenog oružja. On je s još tri osobe boravio u šumi nepoznatog vlasnika u mjestu Ćoseti. Muškarac inicijala S.N. je na četvoricu mladića prvo pustio psa, a kasnije i pucao. O svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Distrikta Brčko BiH, a policijski službenici su izvršili uviđaj na mjestu događaja”, kazao je Emkić.

Naglašeno je da je na osnovu naredbe Osnovnog suda i pod nadzorom Tužilaštva, izvršen i pretres kuće i vozila S.N i tom prilikom su pronađeni predmeti koji su korišteni u izvršenju krivičnog djela.

“Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti koje se odnose na ovo krivično djelo, a protiv osobe S.N. biće podnesen izvještaj Tužilaštvu”, kazao je Emkić.

Najnovije

Poslodavci o novim ugovorima: Šokirani smo postupanjem EPBiH i izostankom reakcije nadležnih institucija

Iako su oba doma Parlamenta FBiH usvojila dopunu Zakona o električnoj energiji kojom se daje ovlaštenje Vladi FBiH da...