Na Ilidži se otvara dječiji bazen

preporučujemo

Otvoreni bazen na Ilidži, kojim upravlja firma Izvor Bosne, 16. juna će otvoriti vrata prvim kupačima. Cijene korištenja bazena ostale su iste kao i prošle godine, tri marke radnim danima, a četiri vikendom.

– Što se tiče sadržaja, i ove godine posjetiocima će na raspolaganju biti naš restoran, gdje će se moći osvježiti i jesti. Nadamo se da će sezona biti bar približno dobra kao prošla, ali svjesni smo da će zavisiti od vremena. Planirano je da sezona kupanja traje do kraja augusta, rekao je za Oslobođenje Suad Bajramović, direktor firme Izvor Bosne.

Na Termalnoj rivijeri ljetna sezona otvorena je početkom mjeseca, a u funkciji je centralni vanjski bazen. Kako nam je kazao Emir Glogić, brend-menadžer Termalne rivijere, za kupače još važe zimske cijene.

– Od 15. juna stupit će na snagu ljetne cijene koje će biti kao i prošle sezone. Kupanje vikendom će tada koštati 14, a radnim danima 10 KM, naveo je Glogić.

Dodao je da će do kraja juna biti otvoren i novi dječiji bazen sa toboganima i ostalim sadržajima koji će krasiti ovaj cijeli kompleks.

– I ove godine, svake subote od 22 sata do dva sata poslije ponoći besplatno je noćno kupanje za dame, a od 19.30 do 22 sata cijena karte je pet KM, naveo je Glogić.

Najnovije

Veliki broj Sarajlija duže od 19 sati bez vode, ViK najavio normalizaciju za poslijepodne

KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo obavještava korisnike da su radovi na uvezivanju dijela rekonstruisanog potisnog cjevovoda DN 700 mm...