Na prodaju Titova jahta ‘Jadranka’: Ko će Crnogorcima dati 80.000 eura?

Preporučujemo

Ministarstvo odbrane Crne Gore objavilo je poziv za prodaju suvišnih plovnih objekata, opreme i njihovih rezervnih dijelova čija je ukupna vrijednost 596.210 eura.

Na prodaju je jahta “Jadranka”, nekadašnje plovilo bivšeg predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita, koja je procijenjena na 80.000 eura, kao i desantni brod minopolagač čija je vrijednost procijenjena na 140.000 eura, pomoćni naftonosač za 133.000 eura i pomoćni vodonosač za 110.000 eura.

- -

Crnogorsko ministarstvo odbrane prodaje i brodske motore čija je ukupna vrijednost 36.100 eura, kao i rezervne djelove za dizel motore za 77.492 eura.

Svi plovni objekti, oprema i rezervni djelovi, kao i radionička oprema, prodaju se bez naoružanja i vojne opreme, navodi se u saopštenju koje je objavljeno na sajtu ministarstva.

Za kupovinu plovnih objekata, opreme i rezervnih dijelova od plovnih objekata i radioničke opreme mogu konkurisati sva zainteresovana fizička i pravna lica.

Najnovije

Masovni protesti na ulicama Tel Aviva: Traži se ostavka Benjamina Netanyahua

Na ulicama Tel Aviva su danas nastavljeni protesti protiv premijera Izraela Benjamina Netanyahua i ostatka vlade koju predvodi. Već sedmicama...