Najveći Novakov “hejter”: Mi ga samo tretiramo kao Novaka Đokovića, a ne kao ljudsko biće

preporučujemo

Kyrgios je donedavno važio za najvećeg Novakovog ‘hejtera’, koji je bez dlake na jeziku često napadao najboljeg svjetskog tenisera, ali posljednjih desetak dana otkako traje cjelokupna saga oko Novaka Đokovića i njegovog boravka u Australiji, Kyrgios sa velikim žarom staje u njegovu odbranu.

Nakon što je u više navrata proteklih dana isticao da je i Đoković ljudsko biće, te da to svi trebaju imati u vidu, a potom i da ga je sramota što je Australijanac, upravo zbog odnosa prema Đokoviću, Kyrgios je sada još jednom nedvosmisleno poručio da je svim srcem uz Novaka.

“Mi ga samo tretiramo kao Novaka Đokovića, a ne kao ljudsko biće. Zamislite samo kako se on sada osjeća. Vjerovatno sada malo želi i podrške od nas drugih igrača. E, pa od mene je ima. On je samo želio da dođe ovde i igra Australian Open i mislim da je veoma bitno da nastupi na ovom turniru”, rekao je Kyrgios i dodao:

“Mi ovdje volimo sport. Sport je nešto što bi trebalo da nas spaja. Bez obzira koje si rase, na kraju svi jedni drugima pružamo ruke. Prošlo je mnogo vremena otkako smo bili ovako podijeljeni. Mediji su je***i problem, oni nas uništavaju”, istakao je kontroverzni australski teniser, a onda u svom stilu jasno poručio:

”Želim da je**** osvoji Australian Open i da onda šetam u majici na kojoj piše “Idemo” i s maskom Novaka Đokovića. To bi bilo je**** sjajno”, dodao je Kyrgios, prenosi Oslobođenje.

Pročitajte:  Francuske vlasti promijenile odluku: Đoković ne može bez vakcine ni na Roland Garros

Najnovije

Mesić: Republika Srpska je nastala na genocidu

Posljednji predsjednik Predsjedništva nekadašnje Jugoslavije, prvi premijer Hrvatske, pa predsjednik Sabora i predsjednik Hrvatske i to u dva mandata,...