Nakon 33 dana bolničkog liječenja dr. Sanjin Deković prebolovao koronu

preporučujemo

Prim. dr. Sanjin Deković na svom Facebook profilu saopćio je divnu vijest. On je nakon teške borbe sa koronavirusom i liječenja, uspješno se oporavlja. Kući je otpušten nakon 33 dana bolničkog liječenja.  

Borba je, kako je istakao, bila strašna, te se emotivno zahvalio supruzi za podršku, ljubav i pažnju koju mu je pružala.

“Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala koronu… Za mjesec najtežih dana u našem braku tokom borbe sa Covidom 19, za sve sate strepnje, za podršku iz minuta u minut, za najljepšu ljubavnu energiju, za stres u očekivanju informacija o meni, za besane noći u vrijeme naše najduže razdvojenosti dosada. Za svu snagu koju je imala da izdrži u trenucima kada je izgledalo da će možda put u Vozu Života morati nastaviti sama.. Bilo je strašno, ali ipak 2. Aprila anno domini 2021. je dočekala moj izlazak. Ono što nažalost u borbi sa koronom mnogi parovi i supružnici nisu, zbog čega smo duboko i iskreno tužni… VTNNSC. Volim Te Najviše Na Svijetu Cijelom! Volim te do kuće nebove! Beskrajno Hvala Selma Kadić Deković”,  napisao je Deković na svom Facebook profilu.

Dr. Deković se na Facebooku zahvalio i Odjelu C3, svim doktoricama i doktorima, medicinskim sestrama i tehničarima, fizioterapeutima, laborantima, higijencarkama, osoblju za spašen život, njegu i sve ono što su uradili za njega, kao i porodici i prijateljima te svim “dragim ljudima koji su u toku naše zajedničke borbe protiv Covida 19, te u 33 dana mog bolničkog liječenja slali poruke na društvene mreže, naše mobitele, viber i messenger, uputili dove i molitve”…

Najnovije

Tuzla: Kreativni roditelji djeci iz mahale napravili ‘motoričko tlo’, više skakutanja i igre, a manje tipkanja i igrica

Djeca danas svoje vrijeme rado provode kod kuće za računarima, na tabletima i pametnim telefonima ukoliko im ne ponudite...