Nakon 35 godina vraća se ABBA: Kao da je vrijeme stalo

Preporučujemo

Oni su definitivno jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, a vijest da su nakon 35 godina opet odlučili okupiti se raspametila je brojne obožavatelje.

Legendarna ABBA tako se vraća na glazbenu scenu nakon 35 godina od posljednjeg albuma, a na svojoj su službenoj stranici objavili i kako su već snimili dvije pjesme.

“Složili smo se nakon 35 godina, da bi moglo biti zabavno ponovno se udružiti i vratiti u studio. Pa i jesmo. I bilo je kao da je vrijeme stajalo i kao da smo sve ovo vrijeme bili samo na kratkom odmoru. Ekstremno radosno iskustvo”, napisali su Agnetha, Benny, Bjorn i Anni-Frid.

“To je rezultiralo s dvije nove pjesme i jedna od njih, I Still Have Faith In You, bit će emitirana u TV specijalu u prosincu, a izvodit će je digitalne verzije nas”, stoji u objavi.

Najavljena je i turneja 2019. i 2020. godine na kojoj će umjesto umjetnika njihovi obožavatelji vidjeti njihove avatare, virtualne verzije članova grupe koje su prigodno nazvali Abbatari, piše cosmopolitan.

Najnovije

Rusija pojačala isporuku plina preko Turskog toka preko kojeg se snabdijeva i BiH

Ruski energetski gigant "Gazprom" povećao je protok plina ka Mađarskoj preko "Turskog toka", saopćeno je danas iz Ministarstva vanjskih...