Nasilje u porodici u Orašju: Žena ubola muža pred očima kćerke, par poznat policiji od ranije

Preporučujemo

Netrpeljivost između supružnika iz okoline Orašja kulminirala je prije nekoliko dana kada je četrdesetogodišnja O.M. svog devet godina starijeg životnog saputnika ubola oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da se sve to odigralo pred očima njihove maloljetne kćerke.

- -

Žena, koju policija i Kantonalno tužilaštvo Posavskog kantona terete za nasilje u porodici, uhapšena je.

“Nakon policijskog zadržavanja, uslijedilo je i dvadesetčetvorosatno tužilačko zadržavanje osumnjičene. Poslije toga mi ćemo odlučiti da li će ona biti puštena na slobodu ili će biti predložen pritvor za osumnjičenu”, kazala je za “Nezavisne” Mlađenka Milovanović, postupajući tužilac.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je kod napadnutog muškarca konstatovana ubodna rana na ruci. Tokom istrage žena nije alko-testirana, jer se, kako saznajemo, nije posumnjalo da je pijana.

“Nakon tog slučaja, ispitano je oboje supružnika, s tim što su njihove tvrdnje suprotstavljene. Ona tvrdi da jeste bilo svađe i sukoba između njih dvoje toga dana, ali kaže da nije uzimala nož. Pravda se da je njen suprug povrijeđen kada je bježeći udario u vrata ili zid. Kako je tačno došlo do povrede, biće utvrđeno istragom”, navodi naš izvor.

- -

Sagovornik upućen u detalje istrage ističe da problem između supružnika ne datira od skoro.

“Naprotiv, u pitanju je porodica koja je po sličnim ekcesima poznata policiji odranije. Prijavljivali su jedno drugo. On nju, ona njega. Svađa je bilo, ali ne i obračuna poput ovog”, navodi naš izvor.

Ovaj napad postao je predmet istrage nakon što je 10. septembra u 12.30  Policijskoj stanici Orašje prijavljeno nasilje u porodici u Kopanicama.  Iz policije su saopštili da su odmah reagovali po toj prijavi.

“O tome je upoznata patrola koja je uhapsila osumnjičenu O.M. Protiv nje će biti poduzete zakonom predviđene mjere”, saopštili su juče iz MUP-a Posavskog kantona.

Najnovije

Društvenim mrežama šire se “ratne fotografije” Štukana i Đure: Ovo su scene iz filmova

Poznati bh. glumac i književnik Feđa Štukan priveden je nedjelju na aerodromu "Nikola Tesla" zbog optužbi da predstavlja "bezbjednosnu...